Stefanović: “Priča o tome da je moj otac umešan u trgovinu oružjem je potpuna laž”

Izvor: 011vodič.com, 02.Nov.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: “Priča o tome da je moj otac umešan u trgovinu oružjem je potpuna laž”

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je na konferenciji za novinare da je potpuna laž priča o umešanosti njegovog oca u trgovinu oružjem, prneoe je N1.
On je rekao da je i sama kompanija “Krušik” demantovala navode o umešanosti njegovog oca i da ne može da svakoj konferenciji da odgovara “na ista pitanja”.
“Kada nešto demantujete 20 puta, nema potrebe da demantujem i danas”, naglasio je Stefanović.
On je dodao da sa advokatom radi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na većem broju tužbi i da će tužiti sve one koji tvrde da je “umešan u nešto nemoralno i nečasno zloupotrebivši položaj”.
Stefanović je istakao da on nije radio ništa protivzakonito i da veruje da ništa nezakonito nisu radili ni članovi njegove porodice.
Govoreći o optužbama zbog, navodno, fizičkog zlostovljanja koje je na račun Marka Bastaća izneo njegov kum Lazar Lešnjak, što je Bastać demantovao, Stefanović je izjavio da je  tužilac taj koji treba da odluči da li ima dovoljno razloga za početak pretkrivičnog postupka.
“Taj čovek je uzbunjivač, javio se nadležnom državnom organu i tužilac je na potezu”, rekao je Stefanović na konferenciji za novinare i dodao da će se policija uključiti kada i ako dobije nalog tužilaštva.
Ponudićemo i mogućnost poligrafa da se svako izjasni, dodao je on.

The post Stefanović: “Priča o tome da je moj otac umešan u trgovinu oružjem je potpuna laž” appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.