Statisti tuže Toma Kruza zbog povreda na snimanju filma Valkira

Izvor: Blic, 27.Avg.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Statisti tuže Toma Kruza zbog povreda na snimanju filma "Valkira"

Dvanaest statista traži 11 miliona dolara odštete od Toma Kruza i njegove producentske kompanije zbog povreda zadobijenih na snimanju filma "Valkira", prošle godine u Berlinu.



Statisti su zadobili prelome kostiju, posekotine i masnice kad su 19. avgusta prošle godine ispali iz tenka iz Drugog svetskog rata dok su se vozili centrom Berlina. Advokatkinja statista izjavila je Rojters televiziji da bok tenka nije bio dobro obezbeđen i da se nesreća dogodila kad se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << on otkačio prilikom skretanja.

Tužba i zahtev za odštetu podneti su protiv Kruza - koji nije bio na mestu snimanja tog dana - njegove poslovne partnerke Pole Vagner i kompanije Junajted artists.

Film je nazvan "Valkira" po šifrovanom nazivu zavere grupe visokih nemačkih oficira da ubiju Adolfa Hitlera. Kruz je u njemu igrao inspiratora zavere Klausa fon Štaufenberga.

Premijera "Valkire" je nekoliko puta pomerana i najnoviji najavljeni datum je 26. decembar.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Statisti iz "Valkire" tuže Toma Kruza

Izvor: Mondo, 27.Avg.2008

Dvanaest statista traži 11 miliona dolara odštete od Toma Kruza i njegove producentske kompanije zbog povreda zadobijenih na snimanju filma 'Valkira', prošle godine u Berlinu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.