Starleta ispalila svetske face?

Izvor: Mondo, 01.Okt.2016, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starleta ispalila svetske face?

Nema mnogo vremena od silnih obaveza da sve "ispoštuje".

  Starleta Soraja Vučelić bila je jedna od mnogobrojnih gošći gala proslave televizije "Pink" povodom 22 godine postojanja.

Koliko joj je značajna saradnja sa "Pinkom" govori činjenica da je starleta došla da čestita rođendan Željku Mitroviću, dok je svetski poznate modne kreatore Dolčea i Gabanu "iskulirala".

"Prava je retkost da kada me ljudi pozovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na neki prijem mogu da dođem i uskladim svoje slobodne dane sa njihovom žurkom i tako ih ispoštujem. Pink je napravio sjajnu zabavu sa odličnim gostima, pevačica i ceo koncept u stilu 'Velikog Getsbija' mi se mnogo dopada. Igrom slučaja sam bila u Beogradu, pa sam mogla da dođem. Koliko mi je to značajno govori činjenica da sam došla na žurku Pinka, a nisam stigla kod Dolčea i Gabane. Nadam se da mi neće zameriti", rekla je Soraja za "Alo".

S obzirom na to da je bivša učesnica rijalitija otkrila da u pripremi ima jedan veliki projekat, a u zavisnosti od ponude će ga ustupiti nekoj TV kući, ostaje da vidimo da li će to biti upravo "Pink".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.