Stari bračni par proslavio 60 godina braka u venčanici i odelu

Izvor: 011vodič.com, 09.Jan.2020, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stari bračni par proslavio 60 godina braka u venčanici i odelu

Džordž i Vivian Braun iz Južne Karoline, u SAD-u postali su prava internet senzacija nakon što su za 60 godina braka snimili fotografije u svečanom odelu i venčanici, piše Insider.


Slikala ih je njihova unuka Ebigejl Lidik, koja je ujedno i profesionalni fotograf koja je odlučila da razveseli baku i deku povodom njihove dijamantske svadbe , odnosno 60 godina braka. Sve se odvilo u Nju Džersiju, kada su Džordž i Vivian odlučili da posete unuku.
Unuka je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u jedan salon za venčanice poslala fotografiju bakine venčanice iz 1958. godine pa zatražila krojačice da pokušaju da pronađu što sličniji model. 
Veseli baka i deka, koji su se venčali nakon nekoliko meseci veze, bili su potpuno iznenađeni organizovanim fotografisanjem. Nakon zajedničkih šest decenija, četvoro dece, 18 unuka i 19 praunuka, ipak imaju najbolji recept za zajednički život i ljubav koja traje.


– Nikada ne odlazite na spavanje ljuti. Pređite preko toga i naučite da opraštate – kaže baka Vivian, a njen veseli suprug dodaje da je uvek važno i održavati dobar smisao za humor. Tvrdi da nema ljutnje ako ne izostaje izvinjenja i šale. 
Oboje kažu kako je važno da oba partnera daju 100 posto u odnos, a ne svako 50 kako se inače kaže. 
– Htela sam da učinim nešto lepo za baku i deku, s obzirom da su uspeli da provedu tolike godine zajedno i da su odlučili da posete mene i ostale rođake u Nju Džersiju – kaže unuka Ebigejl.


Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.