Stanija se nabacuje Kristijanu ili on bari nju? Upravo sam razmišljao kako ti izgledaš gola!

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2015, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija se nabacuje Kristijanu ili on bari nju? Upravo sam razmišljao kako ti izgledaš gola!

Dok su Kristijan Golubović i Radašin obavljali poslove na imanju, Stanija je prišla da im pravi društvo.
“Došla sam da vam poziram”, rekla je ona ali je Kristijan otkrio da je upravo o njoj razmišljao i to na nešto perverzniji način.
“Upravo sam razmišljao kako ti izgledaš gola”, rekao je on zbog čega se Stanija začudila da to još uvek nije video, a toliko puta se slikala za razne časopise.
Kristijan joj je onda objasnio da nema >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pristup takvim časopisima dok je pod istragom, ali da kad se to završi može i seks u zatvoru da ima, što je posebno zainteresovalo starletu.
“Jel ne bude onako plastično i bezveze? Bude kao dobro”, raspitivala se Stanija.
“Ne, bude kao u gostinjskoj sobi i imaš vremena za sve, pričate, opustite se, nema ono rke-koke”, objasnio joj je on.

#svet
The post Stanija se nabacuje Kristijanu ili on bari nju? Upravo sam razmišljao kako ti izgledaš gola! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.