Stanija otkrila za koliko novca bi prihvatila nepristojnu ponudu

Izvor: Blic, 20.Apr.2015, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija otkrila za koliko novca bi prihvatila "nepristojnu ponudu"

Starleta Stanija Dobrojević našla se u centru skandala kada je neko prošle nedelje podmetnuo njene fotografije na sajt koji nudi prostitutke u Dubaiju. Povodom toga Stanija je prokomentarisala cene koje su se našle ispod nejnih fotografija, i otkrila da za sebe smatra da je "luče od milion dolara".

Stanija je u svojoj kancelariji u Novom Sadu ugostila ekipu emisije Exkluziv i prokomentarisala prošlonedeljnu aferu u čijem se centru našla.

Stanija tvrdi da na sajtu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na kome su se našle provokativne fotografije može da se nađe bilo ko i prokomentarisala da im "fali jedno 5-6 cifara".

– Do sada nisam imala nepristojne ponude, ali bih neke čak i iskoristila. Gledajte, ja sam luče od milion dolara – rekla je Stanija dok je u razgovoru za “Exkluziv”.

Međutim, Stanija je potvrdila pred kamerama da postoje žene koje se bave javnim poslom koje se bave prostitucijom, ali je istakla da ona nije jedna od njih.

Podsetimo, fotografije srpske starlete osvanule su na portalu Hot escort, a osoba koja stoji iza njih predstavljala se kao prostitutka iz Dubaija.

Stanija je za Blic izjavila da joj je čitava afera podmetnuta, a da sumnja na jednu žensku osobu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.