Stalno sam gladna

Izvor: Mondo, 11.Nov.2018, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Stalno sam gladna"

Pevačica kaže da joj je teško da ostane mršava, jer mnogo uživa u hrani.

Ana Kokić važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj estradi. Ipak priznaje da joj je sve teže i teže da održi savršenu liniju.

"Stalno sam na dijetama i korigovanoj ishrani, konstantno moram da vodim računa o tome da li sam dovoljno fizički aktivna, jer mnogo volim da jedem. Uživam i da spremam hranu, podjednako kao što uživam da isprobavam razne strane specijalitete. Ni domaća >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kuhinja mi nije mrska, tako da jedino što mogu da zaključim jeste da mi nije suđeno da budem mršava", kaže Ana za "Alo".

Ona priznaje da danima ide praznog stomaka, jer je ponovo na nekon dijeti.

"Ljudi se obično tokom jeseni i zime ugoje, a ja sam jedina rešila da smršam...".

Pevačica kaže da njen suprug voli domaću kuhinju, pa kad god otputuje u Rusiju ona mu sprema grašak, pasulj, musaku...

"Sa druge strane, ja najviše volim gibanicu. Volim da provodim vreme u kuhinji. Nisam čak ni od onih žena kojima teško pada da operu sudove posle ručka".



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.