Šta se dešava u novoj Vojnoj akademiji? FOTO, VIDEO

Izvor: Mondo, 06.Avg.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se dešava u novoj "Vojnoj akademiji"? FOTO, VIDEO

Avanture omiljenih junaka i na velikom platnu

Pre nego što na RTS počne prikazivanje popularne serije, poklonici "Vojne akademije" biće u prilici da avanture svojih omiljenih junaka vide i na velikom platnu. Film "Vojna akademija 5" stiže u bioskope 3. oktobra, režiju potpisuje Dejan Zečević, a za scenario je bio zadužen dramaturg Željko Hubač.

Peti nastavak donosi avanture poznatih junaka, a u priču uvodi i neke nove likove.

Kapetan Danijel Stošić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kog igra Bojan Perić, posle višegodišnje pauze pokušava da se vrati letenju. Nažalost, vojni psiholog, major Danka Obradović, ne daje mu pozitivno mišljenje jer sumnja u njegov osećaj odgovornosti, s obzirom na njegovu burnu prošlost. Dankin otac Ratko, visoki oficir u penziji, na samrti je, a kako je njegova poslednja želja da mu se ćerka uda, Stošić pristaje da glumi njenog lažnog verenika.

Udri Mašo!

Ceca, koja je godinama nesrećno zaljubljena u svog kolegu s klase Bugija, razmišlja da se pridruži kontingentu Vojske Srbije koji kao deo misije Ujedinjenih nacija i sprema se za odlazak u Mozambik.

Pogledajte prilog o "Vojnoj akademiji"

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO



Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.