Šta reče?! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 23.Dec.2018, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta reče?! (FOTO, VIDEO)

Pevačica o frajerima i ljubavi

Pevačica Milica Pavlović ponovo je u centru pažnje zbog nedavno objavljenog albuma "Zauvek" koji je promovisala početkom vikenda. Spot za prvi singl s novog albuma već ima četiri i po miliona pregleda, a novinari kao novinari - o ljubavi i momcima!

Ne, nema dečka, ali sada barem znamo kako Milica voli!

Milica za MONDO

Milica je u emisiji "Premijera" citirala stihove jedne svoje pesme da bi otkrila kakva >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je u ljubavi:

"Neka me prezire svet, daću ti poklon, čeka te tu, od mojih pršljena pet napravi prsten za nju. Volim te, zauvek...", odrecitovala je pevačica stih i rekla:

"Iako naizgled morbidno, ta slika je morbidna, ja jesam u suštini osoba koja kad voli - ja volim do kostiju! I kada volim, volim te zauvek. Kad te zavolim - legao si na moje srce i ne pomeraj se odatle! Dala sam ti poverenje, svoju lavovsku šapu sam stavila na tebe i tako inače postupam kroz život".

Podsetite se priloga s atraktivnom pevačicom:



Izvor: MONDO TV

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.