Šta rade pravi muškarci, a šta ne?

Izvor: B92, 06.Mar.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta rade pravi muškarci, a šta ne?

Nema te žene kojoj se kavaljerstvo ne dopada. Međutim, za njega ne važe ista pravila kao iz vremena vitezova. To, doduše, ne bi trebalo da vas spreči da uz pomoć nekoliko saveta i sami postanete kavaljer.

Uz nekoliko jednostavnih smernica, naučite šta se danas smatra kavaljerstvom, a šta je u muško ženskom odnosu potpuno prevaziđeno.

1. Vodite je kroz prostoriju

Stavite ruku na donji deo njenih leđa (ne mislimo na zadnjicu) dok hodate zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do stola u restoranu. To se oduvek smatralo manirom kavaljera.

2. Ne pišite joj ljubavna pisma

Pisanje „romantičnih" mejlova o tome kako vam je bilo na sastanku s njom, potpuno je deplasirano.

3. Otvorite joj vrata automobila

Muškarac uvek treba da pridrži vrata automobila dami dok izlazi. To bi čak trebalo da urade i potpuni stranci. Naravno, ne morate to činiti u svakoj prilici, ali ćete svaki put oduševiti vašu devojku.

4. Ne insistrirajte na plaćanju računa

Nema ničeg lošeg u tome da platite piće na prvom sastanku i ponekad, ali svaki put je zaista preterano.

Žene su danas samostalne i nezavisne i pomalo ih vređa ako im stavljate do znanja da one ne mogu da plate po neki račun.

5. Ona treba da ide na unutrašnjoj strani trotoara

Žena voli da zna da ste u stanju da se žrtvujete za nju. Možda je tad i nastalo to pravilo u bontonu da muškarac uvek ide onom stranom koja je bliža saobraćajnici, kako bi svojim telom štitio damu.

Iako je mala šansa da je auto udari na trotoaru, ovo je i dalje lep običaj.

6. Ne puštajte je da pobedi

Ako u toku neke rasprave ili društvene igre uporno popuštate vašoj devojci, ona će pomisliti da ste seksista i da je ne doživljavate kao ozbiljnu konkurenciju.

Zato, igrajte s njom ravnopravno – na svim poljima.

Foto: Susie B / FreeDigitalPhotos.net

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta rade pravi muškarci, a šta ne?

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2012

Nema te žene kojoj se kavaljerstvo ne dopada. Međutim, za njega ne važe ista pravila kao iz vremena vitezova. To, doduše, ne bi trebalo da vas spriječi da uz pomoć nekoliko savjeta i sami postanete kavaljer.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.