Šta muškarci ne vole u ​​seksu?

Izvor: Piplmetar.rs, 10.Jun.2023, 20:30

Šta muškarci ne vole u ​​seksu?

Razvoj seksualne inteligencije i strasti postao je danas. Ali u želji da iznenadite svoju voljenu osobu, možete pokupiti pogrešne trikove. Šta muškarci ne vole u ​​seksu?
Šta muškarci ne vole u ​​seksu? Kontakt očima je dobar u umerenim količinama U vućim žanrovskim filmovima, gotovo je standardno da glumica gleda u kameru bez prekida. Ovo je stimulativno, ali samo u određenoj meri – ako ga tokom celog čina gledate u oči, ne trepćući, to može izazvati neprijatnost. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << S obzirom na to koliko je mužarac ranjiv u intimnom trenutku, takav vizuelni napad će ga lišiti svakog zadovoljstva.
Ogrebotine na ledima Ogrebotine na ledima nisu lep podsetnik na burnu noć, već bol i rane koje rastu. Možete pokazati svoju strast muškarcu, a da ne budete povređeni, čak i savršeno.
Uopšteno govoreći, pre ujedinjenja, grebanja i nanošenja bilo kakvog fizičkog bola osobina, potrebno je sa njom razgovarati o seksualnim preferencijama i granicama.
Vlažnost je ključ za uživanje Za razliku od erotskog filma gde su svi voljni i spremni da izvode akrobacije bez pomagala, u stvarnom životu malo ljubitelja nije na odmet. Postoji ogroman broj maziva i gelova koji svaki vrstu seksa čine prijateljskim.
Odeća može biti prepreka Sama ideja da vi, podlegli strasti, niste imali vremena da se potpuno oslobodite svoje odeće je lepa. Delimična golotinja uzbuđuje maštu. Spontanost u seksu ga može učiniti različitim. Ali ponekad dodatna odeća samo stane na put. Bolje je provesti nekoliko sekundi skidajući se nego da se osećate neprijatno tokom seksa.
Ne cenite svoje sposobnosti Glumice u erotskim filmovima su izuzetno vešte u tome oralni seks, a često i veoma agresivna. Imitirati ih bez prethodne vežbe je prilično loša ideja. Osim toga, da bi se ugodilo čoveku, nije neophodno imati bilo kakve prirodne sposobnosti. Mnogo važnija od bilo koje tehnike je sposobnost da osetite partnera i pročitate njegovu reakciju na vašu milovanja.
fizkes/istock/gettiimagesplus
Najnovije na portalu Marie Claire





Tantrički seks u 7 koraka Između posla, dece i drugih svakodnevnih stresora i obaveza, seks može početi da gubi na značaju – sve manje prioritet, sve više nešto što imponuje…



Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.