Šta je to radila: Pevačica na telu ima otvorene rane! (FOTO)

Izvor: S media, 07.Nov.2012, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je to radila: Pevačica na telu ima otvorene rane! (FOTO)

Kada se pojavila na zabavi, svi su ostali šokirani - pevačici su bile vidne rane po nogama!

Kada se na zabavi "X Faktora" pojavila utegnuta u uskoj crnoj haljini svi su ostali bez daha! Oduševljenje je trajalo sve dok im za oko nisu zapale rane na njenoj levoj nozi koje su se u otvorenim sandalama baš primećivale! Zanosne obline nisu uspele da skrenu poglede sa njenih nogu.

-U poslednje vreme je pod pritiskom i jako je nervozna. Stalno se češe po oštećenim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << delovima kože, ne može se suzdržati - otkrio je prijatelj pevačice i dodao da je Britni prestala sa korišćenjem kreme za psorijazu jer je peče.

Nadamo se da će pevačica uspeti da pobedi ovu bolest, onda sledeći put neće ništa moći da skrene poglede sa njenih zanosnih oblina!

Izvor: Smedia/24sata.hr, Foto: Profimedia/WENN

Pretraga po temi: Britni Spirs, Rane na nogama, Bolest, Krema, X Faktor

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.