Šta je novi dečko rekao bivšem?! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 27.Dec.2016, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je novi dečko rekao bivšem?! (VIDEO)

Dalila Mujić otkrila detalje raskida s Mladenom Vuletićem

Ko je pratio prošlu sezonu rijalitija Parovi zna sve o ljubavi, prebijanju, veridbi i raskidu Dalile Mujović i Mladena Vuletića.

Takođe znaju i da je Dalila, samo dan pošto je na Facebooku napisala da je raskinula s Mladenom prošetala novog dečka, ali do nove sezone Parova nismo znali da je "novi" izbacio "starog" iz stana u Podgorici u kojem su živeli zajedno.

"Rekao mi je da je izlazi na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pola sata, a vratio se u tri ujutru. Tada sam mu rekla da spakuje stvari i lepo se iseli iz stana. Kaže on meni 'Šta ti misliš da ćeš ostati u Podgorici kad raskineš sa mnom? Ajde da vidim tog mud*nju koji će da te šeta posle mene'. Ostao je ipak da prespava i otišao sutradan",  rekla je Dalila i dodala da je već sutradan izašla u grad s novim dečkom - Mirzom.

Naravno, sreli su Mladena.

"Stoji Mladen mrtav pijan, Mirza mu prilazi i kaže: 'Ja sam taj frajer koji će da šeta Dalilu po Podgorici posle tebe! Ako joj bude falila dlaka s glave, tebi ide cela glava'. A Mladen počeo da priča kako me voli, kako zna Mirzinog brata Alena... Mirza mu je onda rekao da ide sa nama u stan da pokupi svoje stvari. Mi smo seli u kola, Mladen je došao peške do zgrade. Ušao je u stan i pitao Mirzu koliko smo mi zajedno, a on mu je rekao da to nije bitno i da Mladen mora izaći iz stana jer sam ja platila kiriju. Onda je zamolio Mirzu da ga odbaci do kuće! Klošar jedan, nema ni kola!", rekla je Dalila.

Više detalja OVDE:

Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

DALILA OTKRILA DETALJE SKANDALOZNOG RASKIDA: Moj novi dečko je IZBACIO Mladena iz stana, a onda...

Izvor: Kurir, 27.Dec.2016

...Ona je pred kamerama ispričala kako je raskinula i svog bivšeg verenika nazvala prevarantom i muškom sponzorušom..Poznato je da je Dalila ubrzo posle raskida uplovila u vezu sa Mirzom Mehovićem, sa kojim je neko vreme živela u Podgorici.."Rekao mi je da je izlazi na pola sata, a vratio se u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.