Šta je hrvatski as rekao za “orlove” i Bogdanovića?

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je hrvatski as rekao za “orlove” i Bogdanovića?

Hrvatski as Dario Šarić pohvalio je igru “orlova” na Mundobasketu u Kini. Košarkaš Finiksa veruje da će u finalu da igraju Srbija i SAD.
Kvota u kladionici MaxBet da će Srbija da bude šampiona sveta je 2.00.
– Srbija za mene, uz Amerikance, izgleda kao prvi favorit. Bogdan Bogdanović igra fantastično, znao sam da je odličan igrač, ali je čak i mene oduševio njegov nastup u Kini. Reprezentacija SAD i u ovom sastavu je vrlo jaka i biće to zanimljiva >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << bitka – rekao je Šarić u intervjuu za “Sport klub“.
Na pitanje kako bi Hrvatska izgledala da je izborila plasman na Mundobasket, Šarić je odgovorio:
– Teško je to odgovoriti. Mislim da bismo prošli neke grupe, imamo kvalitet za četvrtfinale, ipak imamo šestoricu igrača iz NBA lige.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
On kaže da nije zadovoljna prošlom sezonom u kojoj je promenio čak tri tima. Počeo je u Filadelfiji, nastavio u Minesoti, a sezonu je završio u Finiksu.
– Dogodi se to igraču, nisam bio na nivou koji sâm od sebe očekujem. Nadam se da će biti potpuno suprotno u novoj sezoni, odmorio sam se, dobro trenirao ovde i verujem da će i Finiks biti bolji u novoj sezoni – zaključio je Dario Šarić.

The post Šta je hrvatski as rekao za “orlove” i Bogdanovića? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.