Šta je 200.000 evra... (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 05.Okt.2018, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je 200.000 evra... (FOTO, VIDEO)

Folkerka iskeširala 200.000 evra za luksuzni dupleks, i ulaže još 100.000!

Pevačica Dara Bubamara kupila je dupleks u Novom Sadu, koji ju je koštao 200.000 evra, i za čije će renoviranje potrošiti još 100.000 evra.

"Već neko vreme traga za nekretninom kako bi se preselila - nju za stari stan vezuju razne uspomene kojih je htela da se otarasi. Ne želi više da živi u stanu u kojem je živela s bivšim suprugom Lakijem, ali i provodila teške samačke dane. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Sada želi nov život sa sinom i novim dečkom i zato je tražila prostran stan", rekao je neimenovani izvor "Srpskom telegrafu".

U luksuznom dupleksu se nalaze tri spavaće sobe, dečija soba, dva kupatila, dva garderobera i soba za masažu, što je potvrdila i pevačica.

"Posle Arene sam radila bukvalno svaki dan i zaslužila sam da promenim stan. Stari mi je dosadio i podseća me na razne životne periode koje hoću da izbrišem. Vreme je za novi stan i novu energiju i jedva čekam da se uselimo", rekla je Dara Bubamara.

Podsetite se priloga s pevačicom:



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.