Srpska muzička scena: Kurta, Murta i baba se*e!

Izvor: Mondo, 10.Sep.2018, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska muzička scena: "Kurta, Murta i baba se*e!"

"Vreme je da se pomete boranija"

Pevačica Jelena Karleuša nikada se nije libila da kaže šta misli, pogotovo kada su pojedine koleginice, rijalitiji i "rijaliti likovi" u pitanju.

Tako je i ovog puta, pred početak nove sezone emisije "Zvezde Granda" prokomentarisala aktuelno stanje na muzičkoj sceni, verovatno i činjenicu da je Kija Kockar postala "pevačica broj 1 u Srbiji".

ON u žiriju Granda?!

"Pokušavam da uradim album koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mislim da moja publika zaslužuje. Mislim da je vreme singlova i to pilićarsko bavljenje ovim poslom gde peva i Kurta i Murta i rijaliti polusvet, svi nešto pevaju... izgledaju kao baba se.e, ulažu tri dinara... niti izgledaju, niti imaju harizmu, nemaju talenta, nemaju ništa, a pevaju! Snimaju te singlove... Vreme je da se vrati pravo i ozbiljno bavljenje ovim poslom. Da se pomete ova boranija", rekla je Karleuša "Kuriru".

"Hiperprodukcija apsolutnih diletanata zauzima medijski prostor. Ispada da su oni mejnstrim i klinci nemaju šta drugo da slušaju. Velike zvezde kao da su ustuknile pred onima kojima ni ime ne možeš da zapamtiš", zaključila je pevačica. Da li se slažete?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.