Srpska estrada puna trudnica

Izvor: Dzungla.org, 06.Sep.2011, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska estrada puna trudnica

Ova godina na domaćoj javnoj sceni biće i znaku beba. Poznate pevačice, glumice i manekenke uskoro će postati mame i zapevati dečje uspavanke

OVA godina na domaćoj javnoj sceni biće i znaku beba. Poznate pevačice, glumice i manekenke uskoro će postati mame i zapevati dečje uspavanke. Ipak, najviše trudnica je među estradnim zvezdama.
Roditelji će uskoro postati pop pevačica Ana Stanić i njen suprug - biznismen Momčilo Lavrnić. Porođaj se očekuje krajem >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << septembra, a nekadašnja pevačica grupe „Mobi dik“ nosi dečaka. Ana je sve podredila najsrećnijem događaju u životu i sa velikim nestrpljenjem i ushićenjem broji dane do porođaja. Pevačica i biznismen su prošle godine krunisali vezu brakom. Par se tajno venčao u manastiru na Fruškoj gori, u prisustvu kumova Katarine Radivojević i Dragana Tarlaća, a nedelju dana kasnije održano je i gađansko venčanje u Beogradu.
U blagoslovenom stanju je i nekadašanja mis Jugoslavije Jelena Jakovljević. Lepa manekenka i njen suprug Said Bin Drai, milijarder iz Ujedinjenih Arapskih Emirata postaće drugi put roditelji početkom sledeće godine. Oni već imaju dvogodišnju ćerku Asju, a sada verovatno priželjkuju da sina, mada ne žele da govore o polu deteta.
Titulu jedne od najlepših trudnica na estradi može da ponese i Severina Vučković, koja će uskoro dobiti dete sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem. Zna se i da će hrvatska pevačica u februaru roditi sina. Ona je nedavno sasvim slučajno saznala da nosi dečaka, mada nije insistirala na tome da joj lekar otkrije pol deteta. Pop zvezda je pre toga izjavila da bi volela da rodi devojčicu, ali po svemu sudeći, na svet će doneti dečaka. Severina će se poroditi u rodnom Splitu, gde će posle porođaja živeti nekoliko meseci sa Milanom. Hrvatska pevačica i srpski „kralj bakra“ u vezi su od prošle godine, upoznali su se na proslavi njegovog rođendana, na kojoj je Severina pevala. Pevačica je kasnije izjavila da je odmah znala da to nije bio običan susret, već sudbonosan.
Dečje uspavanke uskoro će se pevušiti i u domu Emine Jahović i turske pop zvezde Mustafe Sandala. Pevačica će početkom sledeće godine postati po drugi put mama, a vest o trudnoći podjednako je obradovala njenog supruga i njihovog trogodišnjeg sina Jamana, koji priželjkuje da mu mama rodi brata, dok budući roditelji kažu da im je svejedno da li će dobiti sina ili ćerku.
Veliku pažnju medija izazvala je informacija da će uskoro roditelji postati i Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić. Pevačica anđeoskog glasa i jedan od najpoželjnijih srpskih neženja svoju ljubav će uskoro krunisati brakom. Jelena je u trećem mesecu trudnoće, a par se nedavno verio u Londonu. Pevačica i glumac počeli su da se zabavljaju 2008, kada je Tomaševićeva predstavljala Srbiju na „Evrosongu“ u Beogradu. U početku su krili vezu, a raskinuli su posle godinu dana, ne sluteći da će ih sudbina ponovo spojiti. Nedavno su odlučili da sebi pruže još jednu šansu.
Najmlađa trudnica na našoj javnoj sceni jeste Mirka Vasiljević. Lepa glumica, koja je više od godinu dana u vezi sa fudbalerom Vujadinom Savićem, u sedmom je mesecu trudnoće. Mada je njihova prvobitna ideja bila da se venčaju ove godine, zbog njegovih obaveza u francuskom Bordou i nemogućnosti da za kratko vreme organizuju svadbu, pred oltar će stati tek sledeće godine, kada planiraju i crkveno i građansko venčanje, a, po svemu sudeći, i krštenje deteta.
Mama će uskoro postati i mlada pevačica Jovana Pajić, koja je u vezi sa kolegom Aleksandrom Cvetkovićem, pevačem „Tropiko benda“. Par odnedavno živi zajedno, kada je i saznao radosnu vest. Bivša „farmerka“ i mladi muzičar planiraju venčanje pre dolaska bebe na svet. Pevačica je u trećem mesecu trudnoće, a budući roditelji veruju da će prinova upotpuniti njihovu ljubav i ulepšati im zajednički život.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.