Izvor: Blic, 14.Sep.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinja najlepša Kanađanka

Srpkinja najlepša Kanađanka

Osamnaestogodišnja Tijana Arnautović je na sinoćnom takmičenju za Mis Kanade u 'Jork Event Teatru' u Torontu, proglašena za najlepšu. Prva pratilja je Viktorija Kukuškina.

Tijana je rođena u Otavi, u porodici srpskih iseljenika. Studira prvu godinu Internacionalnog prava na Karelton univerzitetu. Inače obožava srpsku tradiciju i folklor.

Preko deset godina ona igra u lokalnom folklornom klubu, srpska kola i druge plesove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa Balkana. Govori tečno engleski, francuski i srpski. Najviše voli ples, izlaske sa prijateljicama u šoping i roditelje.

U decembru putuje u Kinu da reprezentuje Kanadu, na svetskom takmičenju za najlepšu devojku.

Kanadski mediji su veoma ljuti na lošu organizaciju izbora za mis. Takmičenje je kasnilo sat vremena, važni gosti nisu mogli da dođu do svojih mesta, a bilo je i primedbi na samo glasanje.

To nas sve podseća na domaće izbore za Mis, gde takođe postoji veliki broj propusta u organizaciji. Najbitnije od svega je da je Tijana pokazatelj da lepota naših devojaka u svetu može uvek biti na pravi način prepoznata.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.