Srećna sam što sam živa

Izvor: Mondo, 02.Okt.2018, 02:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srećna sam što sam živa"

Glumica se poverila pratiocima na Instagramu.

Glumica koju znate kao Bri Van De Kamp iz serije "Očajne domaćice", Marsija Kros (56) podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu fotografiju uz koju je napisala: "Zahvalna sam i srećna što sam živa, ali sam tužna, jer mi je kosa otpala. Sada je malo porasla, ali ne izgleda lepo. Da li je neko imao sličan problem zbog raka? Razgovarajte s mnom. Znam kako vam je".

View this post on Instagram

So grateful >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << and happy to be alive but sad that my hair fell out and is about 1 inch long now and looks cra cra. Anyone else have #hairloss due to #cancer? Talk to me. I feel you. Xxoo m❤️❤️❤️

A post shared by reallymarcia (@reallymarcia) on Sep 15, 2018 at 11:40am PDT

Rak kosi po Srbiji - krivac osiromašeni uranijum?

Ubrzo su na taj njen post počeli da pristižu komentari s pitanjima da li se leči i na koji način, od koje vrste kancera je obolela...

Krosova se ponovo oglasila i objasnila da je izlečena od raka.

"Dragi pratioci, žao mi je što se nismo razumeli. Izlečena sam od raka. Sve je u redu sada. Putovanje je bilo teško, ali sam zdrava i srećna i zahvalna. Hvala vam duboko od srca za svu ljubav koju mi šaljete", napisala je glumica.

U sledećem postu Marsija je dodala da se oseća oslobođeno, jer je sa javnošću podelila svoju tajnu.

"Nisam očekivala ovoliko ljubavi zaista. Želim da otvoreno govorimo o ovoj bolesti, ranjivosti i naravno ljubavi. Kad smo već kod toga, ukoliko se pitate, imala sam rak analnog otvora. Znam, i vi ste iznenađenjeni? Još jednom hvala vam za svu ljubav koju mi šaljete kroz poruke i hvala svima vama koji su podelili svoje priče".

Rak creva: Ne zanemarujte ove simptome

Krosova je udata za Toma Mahonija koji se i sam izborio sa rakom 2010. godine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.