Srećna Nova godina! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 15.Nov.2017, 06:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srećna Nova godina! (FOTO, VIDEO)

Lepa Lindzi Pelas najavila kalendar za 2018. godinu

"Genetski nadarena" Lindzi Pelas, koju na Instagramu prati skoro sedam miliona ljudi, obradovala je vestima da će uraditi kalendar za 2018. godinu.

Model, koji inače otkriva skoro sve na pomenutoj društvenoj mreži, otkrila je ime kalendara "Skoro gola", što znači da će pratioci baciti pare na kalendar na kojem će videti sve ono što su toliko puta videli u "standardnim objavama".

Doduše, biće tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nekih zanimljivih stvari, poput rekvizita, šešira... ma, nemamo pojma, znamo samo da će biti skoro gola.

Stilllll hott in LA today but headed to San Francisco ✈️☀️ more excited than I look, thank u so much to all who are ordering my #NearlyNaked2018 calendar! I'm thrilled ✨

A post shared by lindsey (@lindseypelas) on Nov 9, 2017 at 4:14pm PST

A post shared by lindsey (@lindseypelas) on Sep 25, 2017 at 11:02am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.