Izvor: Njuz.net, 09.Jul.2018, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ne dobija S-300 zbog Milojka Pantića koji je navijao za Hrvatsku

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 9. jul 2018, (Njuz) – Podrška koju je poznati sportski komentator Milojko Pantić dao Hrvatskoj tokom meča sa Rusijom koštaće skupo našu zemlju jer je Rusija u poslednjem momentu odustala od isporuke S-300 Srbiji.
Tako će naša vojska ostati bez ovog raketnog sistema, a Hrvatima i Albancima se neće tresti gaće bar još neko vreme.
– Sve je bilo spremno za transport S-300 u Srbiju, završavali smo poslednje formalnosti kada smo saznali da Milojko Pantić >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << i nekoliko kretena navijaju za Hrvatsku protiv Rusije. Naš državni vrh je to shvatio kao čin izdaje uperen direktno protiv ruskih inetersa i kompletna operacija je stopirana – kaže za Njuz izvor blizak vlastima u Kremlju.
On dodaje da je lično Vladimir Putin inistirao na obustavljanju isporuke raketnog sistema našoj državi i da je emotivno dosta teško podneo saznanje da u Srbiji postoje ljudi koji ne navijaju za Rusiju.
– Nikada nisam video našeg predsednika toliko uzrujanog i tužnog. Raspoloženje mu se menjalo iz minuta u minut. Smenjivali su se napadi tuge i bezvoljnosti sa eksplozivnim naletima besa. U jednom momentu je sav unezveren, crven u licu uleteo u sedište ministarstva odbrane, sa stola zgrabio dokumeta koja su čekala njegov potpis i iscepao ih pred svima nama, uz glasnu provku upućenu Milojku Pantiću. Tako ljut je na izlasku zalupio vrata toliko jako da je slomio kvaku na njima – prenosi naš izvor detalje drame koja se odvijala unutar zidina Kremlja. 
Nepromišljeno ponašanje Milojka Pantića moglo je Srbiju da košta i više jer je Putin nameravao da treaži nazad MiG-ove koje je Rusija poklonila Srbiji prošle godine. Na sreću, od ove ishitrene ideje je odustao pošto je video naslovne strane Informera i tekstove Dragana J. Vučićevića koji su ga malo umirili i odobrovoljili.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.