Izvor: Njuz.net, 20.Jun.2015, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija je prvak sveta u fudbalu! #nijeNjuz

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeOKLEND, 20. jun 2015, (Njuz) – Fudbalska reprezentacija pobedila je danas Brazil rezultatom 2:1 i tako postala novi prvak sveta u fudbalu ‪#‎nijeNjuz.
Ekipa koju je sa klupe vodio selektor Veljko Paunović odigrala je još jednu fantastičnu utakmicu na kojoj je demonstrirala umeće, borbenost, požrtvovanje i izuzetnu zrelost u bitnim momentima #nijeNjuz.
„Orlići“ su do vođstva došli u 70. minutu posle sjajne akcije koju je golom krunisao Staniša Mandić #nijeNjuz. >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Brazil se nije predavao i već posle tri minuta Pereira je postigao gol za izjednačenje. Ni to nije poremetilo naše momke #nijeNjuz koji su hrabrom igrom odoleli pritiscima Brazila i odveli utakmicu u produžetke. Oba tima su imali svoje šanse, u jednom momentu je izgledalo da je Brazil uspeo da preseli igru pred Rajkovićev šesnaesterac, a onda je, u 118. minutu sevnula kontra kao iz udžbenika #nijeNjuz, a ni fraza, Stefan Ilić je započeo akciju, dodao loptu do Živkovića ovaj je prosledio do Maksimovića koji je hladnokrvno, majstorski poslao ispod nemoćnog Žeana #nijeNjuz.
Nedugo nakon toga, sudija je odsvirao kraj meča i Srbija je #nijeNjuz postala prvak sveta. Bravo majstori! #nijeNjuz
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.