Srbija izabrala najlepšu! (FOTO)

Izvor: Mondo, 14.Okt.2018, 03:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija izabrala najlepšu! (FOTO)

Predstavljamo najlepšu Srpkinju Sanju Lovčević!

Srbija je dobila novu misicu!

Misica Ivane Trišić koja će nas predstavljati na izboru za mis sveta u Kini sledećeg meseca je predala krunu - na njenom mestu je sada Sanja Lovčević (24) iz Beograda!

Druga pratilja je Tamara Novaković, a prva pratilja je Nađa Kljajić.

Nova mis Srbije Sanja Lovčević je na šestoj godini stomatologije, voli putovanja i životinje, govori engleski i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << španski jezik, a u profilu izbora za mis je otkrila i svoj moto - "Nemoj gasiti svoje svetlo samo zato što drugima ide u oči".

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Među takmičarkama koje su se našle u izboru za najlepšu našle su se studentkinje završnih godina medicine, lepotice koje treniraju boks i srednjoškolke (najmlađe, Anđelina Vojnović i Ema Lebanov imaju 16 godina).

Zlatni matematičari i misice!

Ekipa mladih genijalaca matematičke gimnazije, koji su na Međunarodnom turniru metropola osvojili osam medalja, pojavili su se na bini izbora za mis Srbije. "Mi smo kao neka delegacija matematičke gimnazije došli ovde i drago nam je što ste nas pozvali", rekao je jedan od gimnazijalaca, nakon čega je usledeo gromoglasan aplauz (i smeh) publike!

Nakon defilea u kupaćim kostimima i večernjim haljinama, izabrano je kojih deset takmičarki se našlo korak bliže kruni:

Sanja Lovčević, Kristina Radosavljević, Anđelina Vojnović, Andrijana Savić, Jelena Stanković, Milica Milić, Tamara Novaković, Nađa Kljajić, Maja Milovanović i Jelena Bošnjačić.

Mis šarma za 2018. godine je upravo mlada Ema Lebanov, mis fotogeničnosti je Anđelina Vojnović, mis turizma Nađa Kljajić.

Ovako je izgledao defile u kupaćim kostimima:

Ovako je izgledao prošlogodišnji izbor za najlepšu Srpkinju:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.