Spremite se, stiže snajka: Adriana Lima u Beogradu! (FOTO)

Izvor: S media, 16.Nov.2012, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremite se, stiže snajka: Adriana Lima u Beogradu! (FOTO)

Jedna od najlepših žena na svetu stiže u Srbiju.

Srpska snajka Adrijana Lima najavila je da će uskoro posetiti Beograd sa suprugom, košarkašom Markom Jarićem i ćerkicama. Adrijana i Marko imaju dvoipogodišnju Valentinu i tromesečnu Sijenu, koje nikada nisu bile kod babe i dede u Beogradu.

Brazilska manekenka na „Viktorijas sikret fešn šouu“ 2012. rekla je da će dovesti dečicu uskoro u Markov rodni grad, kod njegovih roditelja. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Mada se šuškalo da Adrijana ne voli da dolazi u srpsku prestonicu, ona će to uskoro da negira.

Adrijana je samo jednom bila u Beogradu, i to maja 2009. godine, kada je zajedno s Markom bila i na svadbi košarkaša Darka Miličića u Novom Sadu. Tek pola godine kasnije dobili su prvo dete.

Ovaj par zabavlja se od 2006. godine, a venčali su se na Dan zaljubljenih 2009. godine na privatnoj ceremoniji u Džekson Holu, u državi Vajoming.

***Intervju krenuo po zlu: Voditelj postavljao sramotna pitanja a bivša "Survajverka" pobegla iz studija (VIDEO+FOTO)

***Pored ovakvih grudi on gleda u drugu: Ćerka poznate folkerke nije svima bila zanimljiva (FOTO)

***Šta se to dešava na snimanju: Aleksandra Radović ne prestaje da kritikuje Georgieva (FOTO)

Izvor: Smedia/Kurir, Foto: Kurir

Pretraga po temi: Adriana Lima, Marko Jarić, Valentina, Srbija, Beograd, Stiže snajka

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Stiže snajka: Marko dovodi Adrijanu i decu u Srbiju!

Izvor: Svet, 16.Nov.2012

Srpska snajka Adrijana Lima (31) najavila je da će uskoro posetiti Beograd sa suprugom, košarkašem Markom Jarićem i ćerkicama. Adrijana i Marko imaju dvoipogodišnju Valentinu i tromesečnu Sijenu, koje nikada nisu bile kod babe i dede u Beogradu. Brazilska manekenka na “Victorias secret fashion...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.