Sprdovizija

Izvor: Kurir, 09.Mar.2009, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprdovizija

Koliko je velika sprdačina ova naša namučena Beovizija, može se videti i po finalnoj večeri, kada je ni kriv, ni dužan pobedio Marko Kon sa autorskom pesmom "Cipela". On je osvojio 19 poena, odnosno dva više od drugoplasiranog OT benda, koji je sve vreme slovio za glavnog favorita i dobio 12 poena od publike. Gledaoci u sali su proglašenje pobednika dočekali zvižducima, a neposredno posle saznanja da je trijumfovao, vidno zbunjeni Marko, obratio se novinarima:

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Iznenađenje: MARKO KON PREDSTAVLJA SRBIJU NA "EVROVIZIJI"!(VIDEO)

Izvor: Press, 09.Mar.2009

Kon i Nikolić pobedili su osvojivši ukupno 19 glasova (12 glasova žirija i 7 publike), dok su se na drugo i treće mesto plasirali „OT bend" i Kaja sa ukupno17 i grupa „Etar" sa ukupno 15 glasova... . .U finalnoj večeri učestvovalo je 11 kompozicija, koje su dobile najviše glasova u...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.