Spomen – ploča Neši Leptiru

Izvor: Dzungla.org, 25.Okt.2012, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spomen – ploča Neši Leptiru

Na Domu mladih u Lajkovcu otkriveno obeležje posvećena muzičaru Nenadu Raduloviću

„U MOJOJ gitari živi jedan leptir i mnogo je stvari koje nas vežu, kad dođu kiše i zima tuge, i meni i njemu krila se stežu“. Ovaj stih na bronzanoj memorijalnoj ploči, otkrivenoj na Domu mladih, podseća Lajkovčane na Nešu Leptira, Nenada Radulovića, rano preminulog vođu i osnivača svojevremeno veoma popularne pop grupe „Poslednja igra leptira“.
- Neša Leptir bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << jedini čovek za koga znam da se nikad nije sa nekim posvađao – rekao je Petar Peca Popović, rok kritičar i novinar. – Svi pamte da je zasmejavao ljude, a zaboravljaju koliko je važnih balada napisao i komponovao.
Otkrivanju spomen-ploče, uz majku Bošku prisustvovao je i Nešin mlađi brat Željko.
- Ganuta sam što je Neša dobio obeležje u Lajkovcu, baš na Domu mladih, jer je moj sin imao samo 30 godina kad je umro – prozborila je i Boška Radulović. – Ostavio je brojne hitove, kroz koje živi idanas.

(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spomen – ploča Neši Leptiru

Izvor: CrveniTepih.com, 25.Okt.2012

“U MOJOJ gitari živi jedan leptir i mnogo je stvari koje nas vežu, kad dođu kiše i zima tuge, i meni i njemu krila se stežu”. Ovaj stih na bronzanoj memorijalnoj ploči, otkrivenoj na Domu mladih, podseća Lajkovčane na Nešu Leptira, Nenada Radulovića, rano preminulog vođu i osnivača svojevremeno...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Neša Leptir dobio spomen-ploču u Lajkovcu

Izvor: Radio 021, 25.Okt.2012

Na Domu mladih u Lajkovcu otkriveno je obeležje posvećeno muzičaru Nenadu Raduloviću, Neši Leptiru, pevaču grupe "Poslednja igra leptira", koji je preminuo 12. februara 1990, u 31. godini života.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.