Spas u policijski čas – koncert za Ginisa, „Van Gog“ od pet do pet

Izvor: OkRadio.rs, 28.Mar.2020, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spas u policijski čas – koncert za Ginisa, „Van Gog“ od pet do pet

Muzika je lek koji pomaže u mnogim situacija. Zato je beogradska grupa „Van Gog“ odlučila da napravi prvi virteulni koncert i to za Ginisa, jer će svirati i pevati – 12 sati. Rokenrol je spas u policijski čas! To je moto kojim se u vreme borbe protiv koronavirusa i vanrednog stanja rukovodi bend „Van Gog“.   Nema okupljanja, ali biće muzike.   „Dobri ljudi, odlučni smo u tome da podelimo karantin vreme zajedno. U subotu ulazimo u studio u 17 č i tu ostajemo do pet ujutru, koliko traje policijski čas. Pevamo, sviramo, pričamo o lepim stvarima, čitamo, nazdravljamo... Sve vreme lajv Insta stori“, najavili...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

"Van Gog" večeras nastupa na najneobičnijem koncertu. Đule: Družićemo se sa publikom PUNIH 12 SATI

Izvor: Blic, 28.Mar.2020

Članovi rok sastava "Van Gog" rešili su da, osim jedne pesme koju su svako veče, od početka vanrednog stanja, poklanjali svojim pratiocima pod sloganom "Ko peva zlo ne misli", prošire repertoar i održe virtuelni "mini karantin koncert" čiji je repertoar izabrala publika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.