Sony Xperia ion stiže u Srbiju!

Izvor: Dzungla.org, 26.Avg.2012, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony Xperia ion stiže u Srbiju!

Xperia ion stiže u Srbiju u četvrtom kvartalu ove godine, ali cena još nije poznata.

Xperia ion omogućava lako povezivanje sa više ekrana za korisnike koji žele da gledaju i dele sadržaj na bilo kom ekranu koji odaberu, bio to TV, pametni telefon, laptop ili tablet.
Sony Xperia ion ima 4.6-inčni HD displej koji omogućava veliki ugao gledanja i jasnu sliku.Ljubiteljima fotografije Xperia ion nudi opciju brzog fotografisanja sa kojom zadnja kamera od 12 megapiksela >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << prelazi iz režima mirovanja u režim snimanja jednim pritiskom na dugme i za nešto više od sekunde. Fotografije se veoma jednostavno mogu pregledati na bilo kom ekranu zahvaljujući DNLA konekciji. Takođe, i prednja i zadnja kamera snimaju u HD rezoluciji.
Xperia ion je osvojio red dot nagradu za kvalitet i dizajn. Žiri je pohvalio njegov „kontrast između crnog displeja i aluminijumske pozadine koji stvara utisak visokog kvaliteta naglašenog preciznom izradom“.
Xperia ion lansiran je na Android platformi 4.0 (Ice Cream Sandwich), a do sada je dobio nekoliko nadogradnji softvera, koja su mu obezbedila prelazak na 4.0.4 verziju. Uskoro se očekuje i zvanična izjava o nadogradnji na Jelly Bean OS.
Glavne karakteristike za Xperia ion:
- 4.6-inčni HD Reality Display sa Mobile BRAVIA Engine (1280×720)
- 1.5GHz dvojezgreni procesor pruža korisnicima super brzo korišćenje
- Svoje podatke korisnici mogu smestiti na 16GB spoljne memorije
- Zadnja kamera od 12MP sa Sony Exmor R senzorom i brzim fotografisanjem prelazi iz stand-by režima u režim snimanja za manje od dve sekunde
- Deljenje HD sadržaja preko DLNA, HDMI i BRAVIA Sync za prikazivanje na drugim ekranima

(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.