Soni vita stiže 22. februara

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2011, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soni vita stiže 22. februara

Soni (Sony) je u Evropi izabrao britanski 'Vodafon' (Vodafone) kao privilegovanog operatera za svoju novu prenosivu igračku konzolu treće generacije - 'PS Vita' koja bi trebalo da bude lansirana na tržište 22. februara.

Privilegovan status 'Vodafona' neće podrazumevati zabranu pristupa drugim mrežama, već će se uz 'PS Vitu' odmah dobijati SIM kartica 'Vodafona' koja se može kupiti na prodajnim mestima tog operatera, a klijentima će biti ponuđena i igrica 'Vajpaut 2048" >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << (Wipeout).
'Vodafon' još nije objavio tarife. Partnerstvom su obuhvaćeni Velika Britanija, Irska, Italija, Nemačka, Španija i Portugalija, dok će za Francusku biti zadužen SFR, partnerska mreža 'Vodafona'.
Ta džepna konzola, koja će naslediti konzolu 'plej stejšen portabl' (PSP) i biti konkurent uređajima 'Nintenda' i 'Epla' (Apple), kompatibilna je sa bežičnim mrežama.
( Izvor: Blic )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.