Šokiraćete se: Čak 70 odsto žena vole da im muškarci ovo rade tokom seksa

Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jul.2023, 15:30

Šokiraćete se: Čak 70 odsto žena vole da im muškarci ovo rade tokom seksa

M. K.
27. jula 2023. 06:21

Foto: Instagram/sexual.couples

Istraživanje koje je radila firma LoveHoney, koja se bavi proizvodnjom seks igračaka, pokazuje da većinu ljudi uzbuđuju ‘male nastranosti’ u seksu.
U istraživanju je učestvovalo četiri i po hiljade ljudi, a 70 odsto žena i 61 odsto muškaraca je navelo da im se to sviđa (nije navedeno vole li udarati partnerke ili da one njih udaraju, pa se pretpostavlja oboje). Autorka >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << knjige „Ekshibicionizam za sramežljive“. dr. Carol Queen je svojevremeno objasnila da „većina žena to voli jer im se sviđa fizički, ali i emotivno“.
– Lagano udaranje po guzi stimuliše živce koji završavaju u vagini – objasnila je dr. Queen, koja kaže i da se na donjem delu zadnjice nalazi više nerava koji dovode do uživanja u seksu.
Oko 60 odsto žena i muškaraca je izjavilo da su s partnerima isprobali neki oblik BDSM-a (skraćenica za Bondage Discipline Submission (ili Sado-) – Masochism (dominacija/pokoravanje). Takođe, 60 posto žena navodno stalno uživa u vezivanju, grizenju i seksu s povezom, piše portal Men’sHealth.
Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.



Opširnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.