Šok snimak sa benzinske pumpe: Žena toči gorivo U KESU - a tek da vidite šta se POTOM dešava! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020, 14:06

Šok snimak sa benzinske pumpe: Žena toči gorivo U KESU - a tek da vidite šta se POTOM dešava! (VIDEO)

Za nevericu!

Što, dođavola, ova žena radi - zapitao se Džejson iz Hjustona u Teksasu gledajući u neverici ženu na benzinskoj pumpi. Džejson je sve snimao mobilnim telefonom, a na snimku koji je nastao pre nekog vremena i ponovo postao viralan na mrežama, vidi se kako žena toči benzin u plastičnu kesu pre nego što ga stavi u prtljažnik automobila.

Da stvar bude gora, gorivo je počelo da curi iz kese, ali je žena i tada imala rešenje. Džejson je snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavio na Fejsbuku, a on se ubrzo proširila društvenim mrežama i prikupio više miliona pregleda. Snimak su u neverici komentarisali mnogi korisnici društvenih mreža. Pogledajte ovu neobičnu scenu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.