So za puteve zatrpala automobile

Izvor: Beta, 31.Dec.2014, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

So za puteve zatrpala automobile

ČIKAGO, 31. decembra 2014. (Beta-AP) - So za posipanje puteva zatrpala je nekoliko automobila, kada se srušio zid skladišta američke kompanije "Morton Salt".

Portparol kompanije Denis Lauer izjavio je da se u utorak popodne srušio bočni zid skladišta, te se so prosula i na susednu prodavnicu automobila.

Portparol čikaške vatrogasne službe Leri Langford izjavio je da je nekoliko automobila pod solju.

U nezgodi niko nije povredjen.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PAO ZID SKLADIŠTA So za posipanje puteva zatrpala automobile

Izvor: Blic, 31.Dec.2014

So za posipanje puteva zatrpala je nekoliko automobila, kada se srušio zid skladišta američke kompanije "Morton Salt"...Portparol kompanije Denis Lauer izjavio je da se u utorak popodne srušio bočni zid skladišta, pa se so prosula i na susednu prodavnicu automobila...Portparol čikaške vatrogasne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.