Snimao pornić u vatikanskoj ambasadi (VIDEO)

Izvor: S media, 06.Okt.2011, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimao pornić u vatikanskoj ambasadi (VIDEO)

Češki doktor Jaroslav Barták, koji je uhapšen zbog navodnog seksualnog zlostavljanja desetak svojih saradnica, takođe se može 'pohvaliti' ulogom kardinala u porniću, delom snimanom u vatikanskoj ambasadi u Pragu.

Dr. Jaroslav Barták, bivši predsednik lokalnog ogranka kluba Lion's, koji sebe opisuje kao odanog katolika, uhapšen je zbog optužbi za silovanje, seksualno uznemiravanje, ucene... A sada je još otkriveno da je svoju ljubav prema Bogu i Crkvi iskazao i ulogom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u istorijskom pornofilmu.

Film u kojem glumi Barták režirao je František Jílek, vlasnik kasting agencije, preko koje je pohotni lekar pronalazio svoje asistentkinje.

Majkl Džekson zlostavljan od rođenja!

Najšokantniji videospot godine!(VIDEO)

Ovo ne smete da propustite! (VIDEO)

Po rečima glumca Oldřiča Bareša, koji je takođe glumio u filmu, Barták je bio taj koji je dogovorio snimanje u vatikanskoj ambasadi.

Film nosi radni naslov The Freemason Giacomo Casanova, a po rečima glumaca, u samoj ambasadi nisu snimane scene seksa.

Portparol češke biskupske konferencije i vatikanske ambasade tvrdi da je doktor na prevaru dobio pravo snimanja u ovoj istorijskoj zgradi, i da je iskoristio poverenje koje su mu iskazali kao uglednom lekaru, javlja ceskapozice.cz.

This text is replaced by the Flash content.

Kladimo se da ne znate šta je stogodišnjakinja tražila za rođendan.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.