Snimali su tajno služavku jer je bila čudna i uhvatili trenutak kada je u nju ušao SAM ĐAVO (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Mar.2017, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimali su tajno služavku jer je bila čudna i uhvatili trenutak kada je u nju ušao SAM ĐAVO (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Prema pisanju britanskog Mirora, Nurul Bejker je u svom domu u Singapuru sigurnosnim kamerama usnimio svoju služavku koja se ponašala bizarno, kao da je opsednuta duhovima.

On tvrdi da se unutar njegove porodične kuće dešavala paranormalna situacija.

- Video sam svoju služavku obučenu u belu haljinu, kako tumara po kući, puštene kose i pognute glave, sva zgurena. Pokazivala je prstom na nekoga u sobi, a soba je bila prazna - ispričao je ovaj čovek.

Na snimku >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se može videti da ona u jednom momentu gleda u kameru očiju potpuno iskolačenih i izgubljenog pogleda.

- Služavka mi je poludela i opseli su je duhovi kada je izašla iz kupatila nakon tuširanja. Sreća što moja žena i deca nisu bili u kući - napisao je nesrećni čovek na internetu.

Snimak je ubrzo postavo viralan i iako su se mnogi uplašili kad su ga videli, neki su pomislili da je služavka sve odglumila da bi lakše mogla da prestane da radi kod ovog čoveka.

Pogledajte video i procenite sami:



Foto: Beoinfo

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.