Snimak koji otkriva strašnu istinu! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 15.Okt.2017, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimak koji otkriva strašnu istinu! (VIDEO)

Kortni Lav je još pre 12 godina rekla sve, ali niko nije slušao...

Holivud je prikrivao seksualno zlostavljanje, a oni koji su pokušavali da o tome progovore bili bi ućutkani ucenama.

Kortni Lav je još 2005, pre punih 12 godina, pred kamerama rekla da je Harvi Vajnstin silovatelj, ali to niko nije shvatio ozbiljno!

"Isplivao" je snimak Lavove sa crvenog tepiha 2005, kada su je pitali da li ima savet za mlade devojke koje dolaze u Holivud.

"Tužiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << me ako kažem? Ali evo, ako vas Harvi Vajnstin pozove na žurku u hotelskoj sobi, nemojte da idete," rekla je Kortni.



Izvor: YouTube

Snimak je, u svetlu skorašnjih događaja, obišao Internet brzinom munje, a Lavova se oglasila i precizirala šta se dogodilo.

"Ja nisam bila među Harvijevim žrtvama, ali sam dobila doživotnu zabranu od 'CAA' zbog tog snimka," rekla je udovica Kurta Kobejna.

Ovo niste znali o Nirvani

"CAA", odnosno "Creative artists agency", je među najuticajnijim i najvažnijim agencijama u Holivudu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.