Snimak NAJGLUPLJIH LOPOVA obišao svet: Ovo je SMEJURIJA! Jedan pao, drugi se zakucao u staklo, a treći...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2019, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimak NAJGLUPLJIH LOPOVA obišao svet: Ovo je SMEJURIJA! Jedan pao, drugi se zakucao u staklo, a treći...

Lopovi bez konkurencije

Snimak pokušaja krađe televizora koji su izvela tri Brazilca obišao je svet. Ne, nije reč o filmskoj pljački, već toliko trapavom i nespretnom pokušaju da su lopovi ostali kratkih rukava (ako ne računamo robiju na koju će biti osuđeni), čak su uspeli i da se povrede.

Cilj je bio dokopati se ogromnog televizora u jednom lokalu, ali to je očigledno bio pretežak zadatak.

Prvi lopov koji je upao u lokal ozbiljno se namučio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da uopšte skine televizor sa zida, drugi se zakucao u staklo pokušavajući da uđe u lokal, treći je uspeo da padne.... Da stvar bude gora po njih, ostali su bez glavnog plena, zbog kojeg su se i uputili u pljačku.

Pogledajte kako je izgledala pljačka:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.