Izvor: Blic, 24.Nov.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Đurišić došla sa dečkom ginekologom i otkrila ŠTA JE DONELA Bogdani i Veljku, a onda je stigla Sanja Marinković i izgledom ostavila sve BEZ REČI (VIDEO)

Večeras se održava veliko svadbeno veselje Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, a veliki broj poznatih ličnosti došao je na venčanje, u želji da podrži mladence, dok je među prvima stigla i Snežana Đurišić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JOVANA I ŽELJKO DOŠLI NA VENČANJE VELJKA I BOGDANE Pevač u crno-beloj kombinaciji, a voditeljka POPUT BOGINJE

Izvor: Blic, 24.Nov.2019

Večeras se održava veliko svadbeno veselje Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića, a veliki broj poznatih pojavio se na proslavi u jednom prestoničkom restoranu, dok su pevač Željko Joksimović i njegova supruga, voditeljka Jovana Joksimović i te kako skrenuli pažnju na sebe dolaskom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.