Smrt pred kamerama!(VIDEO)

Izvor: S media, 14.Jun.2011, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smrt pred kamerama!(VIDEO)

Reditelj Teri Pračet, snimio je dokumentarac pod nazivom “Odlučio sam da umrem”, u kojem je prikazan britanac Piter Smedli koji pije smrtonosnu dozu tableta pred ženom i naočigled čitavom svetu. Dokumentarac je naišao na oštre kritike onih koji ne podržavaju eutanaziju.

BBC-jev dokumentarac "Odlučio sam da umrem" naišao je na kritiku javnosti. Reditelj Teri Pračet snimao je Pitera Smedlija (71) koji se prijavio u švajcarsku kliniku “Dignitas”, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u nadi da će mu pomoći da umre. Svi oni koji su gledali ovaj jednočasovni dokumentarac, ostali su nemi zbog potresnih scena Pitera i njegove supruge Kristine (60) koja provodi poslednje minute uz supruga koji lagano tone u večni san nakon smrtonosne doze tableta. Pre nego što je popio čašu punu barbiturata, Piter se zahvalio doktorima iz klinike što su brinuli o njemu.

Mučili pacijente s posebnim potrebama!(VIDEO)

Beba preživela pad s petog sprata!

"Apsolutno fantastične" se vraćaju na TV

- Draga, budi jaka, rekao je Piter supruzi koja ga je kroz suze grlila u trenutcima ispijanja smrtonosne doze lekove.

Kad je već bilo jasno da je smrt blizu, jer se Piter gušio, Kristina je pokušavala da se sudrži i da spreči suze koje teku niz njeno lice puno ljubavi za umirućeg supruga. Piter je zamolio doktorku Eriku Prising da mu doda čašu vode, ali ga je doktorka brižljivo pogledala, odbila i rekla mu da zatvori oči i spava. Poslušao ju je, lagano zatvorio oči dok mu je Erika naslanjala glavu na svoje rame.

- On sada čvrsto spava. U dubokom je snu. Uskoro će prestati da diše, a onda će i njegovo srce prestati da kuca, objasnila je doktorka Piterovoj supruzi.

Njegovo srce stalo je dve nedelje pre Božića 2010, ali se žustra rasprava o “smrti uživo” i dalje vodi.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako izgleda eutanazija!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jun.2011, 02:04

BBC-jev dokumentarac "Choosing to die" (Odlučio sam da umrem) šokirao je Britance. Naime, autor Teri Pračet je u njemu prikazao 71-godišnjeg muškarca koji se prijavio u švajcarsku kliniku za eutanaziju "Dignitas" i tamo odlučio da umreti. Publika ovog dokumentarca imala je priliku da vidi kako...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.