Izvor: Press, 05.Jan.2018, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šmeker pravi, baš onako kako ja volim! Maca bez blama priznala učesnici Zadruge da je OTKINULA na njenog tatu! (VIDEO)

- Dobro ti tata izgleda, majke mi! - rekla je Maca Diskrecija na početku razgovora
Maca Diskrecija otvoreno je priznala pred svima da joj se dopada otac jedne zadrugarke, a onda mu javno uputila i pozdrav.
Razgovor je tekao spontano, a Maca i Andrijana čule su se u pozadini...

- Šta kaže tata, kako je bebica? - pitala je Maca Andrijanu.
- Sve je super - odgovorila joj je. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
- Izvini, ali naložila sam se na tvog tatu. Šmeker pravi! Majke mi, onako baš kako ja volim. Samo da nije oženjen... Mogu misliti kakav je bio kad je bio još mlađi, kako je izgledao... - sa osmehom je pričala Maca, pa na kraju dodala:

Nastavak na Press...






Povezane vesti

BORA OPET PONIZIO MACU - Ne mogu da ŽIVIM od TEBE! Pali BRE - Da te NE VIDIM VIŠE! ISPALA VEKA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2018

Sasuo joj gorku istinu...Iako su nedavno doneli odluku da jedno sa drugim ne razgovaraju, danas su Maca Diskrecija i Bora Santana spontano pokrenuli razgovor o svom odnosu i onome što su jedno drugom uradili. Bora se odmah požalio da je Maca jedina žena koja ga je javno ponizila na televiziji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.