Smederevo dovelo Hrvata sa Malte

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smederevo dovelo Hrvata sa Malte

Interesantno pojačanje za “oklopnike”. Član Prve lige Srbije, Smederevo, u finišu letnjeg prelaznog roka je angažovalo hrvatskog internacionalca Ariana Mrsulju.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,50 na pobedu Rusije protiv Škotske u kvalifikacijama za EURO 2020.
Ovaj fudbaler igra na poziciji štopera, rođen je pre 21 godine u Rijeci i u Smederevo stiže kao slobodan igrač. Mrsulja je karijeru počeo u mlađim kategorijama Rijeke i Istre, ali nikada nije zaigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u Hrvatskoj u seniorskoj konkurenciji.
Umesto toga je 2016. godine otišao u Italiju, gde je igrao za tamošnjeg niželigaša Mecoralu (trenutno igra u 4. rangu takmičenja). Od leta 2018. godine je igrao na Malti, bio je član Birkirkare, ali je tokom prošle sezone igrao na pozajmici za Senglea Atletik.
Smederevo je posle sedam kola poslednje na tabeli Prve lige Srbije, sa samo tri osvojena boda. Pored Mrsulje “oklopnici” imaju još tri inostrana igrača u svojim redovima. Tu su još austrijski defanzivac Tode Đaković, te kineski internacionalci Siki Li i Kingšen Ženg.

The post Smederevo dovelo Hrvata sa Malte appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.