Sluškinjina priča se vraća na proleće

Izvor: N1 televizija, 16.Nov.2017, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sluškinjina priča" se vraća na proleće

Hulu je potvrdio da će se serija "Sluškinjina priča" vratiti na proleće, tačnije u aprilu.

Poslednja epizoda prve sezone serije emitovala se u junu, što bi čekanje između sezona zaokružilo na tačno deset meseci.

"Sluškinjina priča" je na ovogodišnjoj dodeli nagrada Emi odnela glavnu nagradu večeri – za najbolju dramsku seriju, a Elizabet Mos je dobila nagradu za najbolju glavnu žensku ulogu, svoj prvi Emi , posle devet nominacija.

Hulu je naručio trinaest epizoda za drugu sezonu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Vraća se serija Sluškinjina priča

Izvor: Tracara.com, 16.Nov.2017

Nova sezona popularne serije Sluškinjina priča premijerno će biti emitovana narednog aprila, potvrdio je streaming servis Hulu. Poslednja epizoda prve sezone serije emitovala se u junu, što bi čekanje između sezona zaokružilo na tačno deset meseci. Ovo je serija koja govori o bliskoj budućnosti...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.