Slušajte Jarbole i E-play besplatno

Izvor: Blic, 03.Apr.2015, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slušajte Jarbole i E-play besplatno

Poslednjeg dana "Aprilskih susreta", manifestacije koja se ponovo održava u SKC-u posle dve godine pauze, publika će imati priliku da uživa u višečasovnom muzičkom programu.

Festival će okupiti grupe poput "Jarbola", "E-play", "Eyesburn", "Mehanika", "Fish in oil" i "Trese, lupa i udara", a što je najbolje od svega - ulaz je slobodan.

Program će početi u 21 sat, a svi prisutni će moći da uživaju u elektronsko-plesnoj muzici, grupi koja izvodi instrumentalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << muziku na tragu bluzu,

rokenrolu, surfu, folk muzici, fri džezu, filmskoj muzici, pank roku…

Dobro poznata  grupa "E play" karateristična je po zvuku distorziranog basa, drum & bass ritmova i nežne- atmosferične gitare.

Takođe će se publici predstaviti i rege - hard kor grupa "Eyesburn", kao i grupa indi popa "Jarboli".

Poslednji će biti "Trese, lupa, udara" koju čine Koja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara + vokal), Švaba (Električni orgazam, bas + vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, Popečitelji, bubnjevi + vokal). Gostujuće prateće vokale

obezbeđuju Manja i Đurđica.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.