Slomio sam nogu, nastavi da snimaš!

Izvor: Mondo, 26.Jan.2018, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Slomio sam nogu, nastavi da snimaš!"

Tom Kruz o povredi koju je zadobio kada je iz sve snage tresnuo o zid na setu nove "Nemoguće misije"

Čovek je ili blesav ili najjači glumac ikada!

Znate da Tom Kruz NEMA kaskadera kao druge holivudske face - znate i da je "pogrešno doskočio" kada je "leteo" s jedne zgrade na drugu i da je snimanje novog nastavka filma "Nemoguća misija" obustavljeno na sedam nedelja.

Možda znate i da se prvog dana po povratku na set ponovo zaleteo s istog zida, ali to >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sad nije važno.

Važno je da znate da je Tom Kruz tog dana polomio članak, a onda nastavio da trči!

"Trebalo je da udarim telom u zid iz sve snage, ali nešto je krenulo naopako i ja sam tresnuo nogom. Bukvalno sam osetio kako mi se članak lomi, ali sam znao da ne želim ponovo da snimam istu scenu, pa sam nastavio da trčim. Kada je reditelj viknuo rez, rekao sam to je to, sada me vodite u bolnicu", rekao je neuništivi Tom u emisiji britanskog voditelja Grejema Nortona.

Kruz je dan posle gostovanja otkrio i ime novog nastavka na društvenim mrežama - film u kojem ćete videti "polomljenog Itana" zove se "Mission Impossible: Fallout"

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.