Sledi ZIMSKA IDILA SKI OPENING BY MUSIC WEEK kao jedan od tri glavna razloga zašto posetiti srebrnu planinu već u decembru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023, 11:57

Sledi ZIMSKA IDILA SKI OPENING BY MUSIC WEEK kao jedan od tri glavna razloga zašto posetiti srebrnu planinu već u decembru!

Kopaonik, biser srpskih planina, sprema se za nezaboravnu sezonu, a Ski Opening by Music Week će biti „tačka na i“, sa dodatkom vrhunskih koncerata u hotelu GRAND Kopaonik. Otkrivamo tri stvari koje nikako ne smete propustiti!

1

Aco Pejović i Seka Aleksić u svečanoj sali hotela GRAND Kopaonik: Za ljubitelje dobre muzike i fantastične atmosfere, 08. i 09. decembar će biti dani za pamćenje. U luksuznom ambijentu Hotela GRAND, iskusite nezaboravne nastupe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ace Pejovića i Seke Aleksić, dva najveća imena domaće muzičke scene, koji će, uz najsavremeniju produkciju SKYMUSIC-a upotpuniti magiju ovog festivala. Sve potrebne informacije možete pronaći na sajtu musicweek.rs.

2

Ski čarolija na stazama: Kopaonik je poznat po svojim savršenim stazama za skijanje, te je vreme da provedete dan na stazi u okruženju bajkovite prirode. Bez obzira da li ste početnik ili iskusan skijaš, Kopaonik nudi staze za svakog, uz odlične ski instruktore za one koji žele da se usavrše.

3

Apres ski zabava: Nakon dana provedenog na stazi, vreme je za apres ski zabavu. Uživajte u tradicionalnim specijalitetima u planinskim restoranima ili se opustite uz čašu vina u jednom od brojnih kafića. Za dodatni užitak, posetite neki od spa centara i prepustite se potpunom opuštanju.

Manifestacija Ski Opening je više od skijanja, to je prilika za stvaranje uspomena koje će trajati ceo život. Uživajte u muzici, skijanju i čarima ovog prelepog planinskog raja na Kopaoniku!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.