Slavni voditelj osuo paljbu po Meril Strip zbog njenog anti-trampovskog govora na dodeli “Zlatnog globusa” (FOTO)

Izvor: BKTV News, 10.Jan.2017, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni voditelj "osuo paljbu" po Meril Strip zbog njenog anti-trampovskog govora na dodeli “Zlatnog globusa” (FOTO)

Govor holivudske dive Meril Strip, kojim je "isprozivala" novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa, izazvao je burne reakcije, ali je možda najjača došla od njenog velikog poštovaoca, voditelja "bez dlake na jeziku" Pirsa Morgana.

Poznati voditelj i kolumnista Morgan, izjavio je da je Meril Strip u svom anti-Tramp govoru na dodeli “Zlatni globus, održanog u nedelju, iznela najgoru uloga u karijeri.

Meril Strip "zapalila" internet svojim govorom na dodeli nagrada! >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << (FOTO/VIDEO)

"U trenutku dok je slavna glumica pričala kako su holivudski glumci, stranci i mediji, pripadnici najcrnjeg sloja u Americi, kamere su prikazale tu gomilu. Na stotine privilegovanih ljudi tog društva u skupocenoj garderobi koja se broji desetinama hiljada evra, aplaudiralo je Meril kao priznanje njihove užasne žrtve", nemilosrdan je bio Morgan.

**MORGAN ON MERYL*** Now shared 50k times & heading towards my most-read column ever... https://t.co/2gfv1PTwqw pic.twitter.com/ZmOVy4w5S2

Slavni voditelj je potom u šaljivom tonu nastavio da objašnjava kako se sa nevericom smejao na ključne momente govora Meril Strip, gde glumica objašnjava kako nepoštovanje rađa nepoštovanje i kako nasilje poziva na nasilje.

A stunning moment the likes of which we rarely see on TV: Meryl Streep's Passionate Golden Globes Speech https://t.co/e08pISWvjG via @TVLine

— Michael Moore (@MMFlint) January 9, 2017

"Onda je nastavila da govori o autsajderima i strancima koje kada bi "izbacili" iz Holivuda, ne bi ostalo ništa drugo da gledamo, sem američkog fudbala i MMA. Vau, ovakvo snobovsko blebetanje nisam čuo od kada je Hilari Klinton nazvala Trampove birače izgubljenim slučajevima", napisao je Morgan.

Poznati voditelj se obrušio: "Bekamovi su prodali dušu đavolu" (FOTO/VIDEO)

Licemerje je sveprisutno u industriji zabave jer je upravo  nasilje i nepoštovanje ono što se podstiče i kvalifikuje kao vrhovna vrednost u društvu i to je ono što je najviše zasmetalo voditelju, te nije ni svojoj omiljenoj glumici ostao dužan.



Inače, ni prozvani Tramp nije joj ostao dužan, pa je na svom Tviter nalogu ovo poručio:

"Meril Strip, jedna od najprecenjenijih glumica u Holivudu, ne poznaje me, ali me napada na Zlatnom globusu", napisao je predsednik.

Meryl Streep, one of the most over-rated actresses in Hollywood, doesn't know me but attacked last night at the Golden Globes. She is a.....

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.