Slavni glumac u životnoj borbi: Operisao rak kože po šesti put! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 14.Feb.2017, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni glumac u životnoj borbi: Operisao rak kože po šesti put! (FOTO)

Njegovi zdravstveni problemi ne prestaju, ali on se ne predaje i poručuje svima da vode računa o svom zdravlju.

Holivudski glumac Hju Džekmen, ponovo je prošao kroz mučnu proceduru uklanjanja karcinoma sa nosa.

Drama poznate pevačice: "Te večeri sam bila pobednik, a niko nije znao da sam saznala da bolujem od raka!"

"Izgleda gore nego što zaista jeste, kunem se. Još jedan karcinom bazalnih ćelija. Zahvaljujući čestim pregledima i sjajnom timu lekara, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sve je prošlo bez komplikacija", napisao je na društvenim mrežama.

Another basal cell carcinoma. Thanks to frequent checks & amazing doctors, all's well. Looks worse w the dressing on then off! WEARSUNSCREEN pic.twitter.com/IA7N6Ca3Oe

Legendarni Volverin je apelovao na obožavatelje da se zaštite od sunca i da redovno koriste kremu za sunčanje, kako ne bi doživeli njegovu sudbinu.

"Mislim da sam dobar primer osobe koja je odgovorna prema sopstvenom zdravlju i muškarca koji sluša savete svoje žene", izjavio je jednom prilikom Džekmen kome je ovo šesta operacija uklanjanja raka kože za samo dve godine.

Proud to support Columbia's Cancer Research Programs at the Nearness of You concert. @ColumbiaMed pic.twitter.com/2vSguQcDMk

On je 2013. godine na snimanju "Eks Mena" otkrio da boluje od ove opake bolesti, a sve je počelo tako što je šminkerka primetila krvavu tačkicu na njegovom nosu.

Hugh Jackman Treated for Skin Cancer Again https://t.co/SEHNLmDBPh

Kakva tuga: Bila je zvezda Holivuda, a danas javno preklinje za pomoć

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.