Slavne dame otvoreno o svojim estetskim korekcijama

Izvor: 011vodič.com, 27.Feb.2020, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavne dame otvoreno o svojim estetskim korekcijama

Estetski zahvati poznatih dama su uglavnom tabu tema, međutim, ove poznate glumice, pevačice i modeli su bile otvorene i iskrene o estetskim zahvatima kojima su se podvrgle i ne stide se toga.
Da li su to uradile sa merom ili su prešle granicu?
Britni Spirs Britni ne krije da ima “svog” plastičnog hirurga.
Ali ona ističe da je do sad samo probala filere u usnama i da joj je to bilo zanimljivo da isproba.
Viktorija Bekam Bivša “spajsica” je priznala da je ugradila >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << silikonske implante u svoje grudi dok je još bila članica poznate grupe “Spajs grls”.
Tajra Benks Poznati supermodel je u svojoj knjizi priznala da je operisala nos na početku karijere. Ona takođe često nosi perike i ni to ne krije.
Gvinet Paltrou Iako glumica priznaje da je probala sve osim prave operacije, ona ističe da protiv toga nema apsoluno ništa i da jednog dana planira da “ode pod nož”.
Gvinet još dodaje da je probala botoks i da ju je to uplašilo zato što je zbog toga izgledala “ludo”.
Dženifer Aniston Kada uporedimo neke stare fotografije Dženifer Aniston sa novijima, primetićemo da je glumičin nos drugačiji.
Dženifer je istakla da je imala operaciju septuma.
Robin Rajt Robin Rajt je u jednom intervjuu otkrile da redovno posećuje plastičnog hirurga.
Dvaput godišnje ona ubrizgava botoks i filere.
Danas izgleda mlađe nego pre 10 godina.
Deniz Ričards Glumica je istakla da je sa 19 godina imala prvu operaciju: uvećala je grudi.
Onda ih je još jednom povećala. 
Kortni Koks Zvezda serije “Prijatelji” je otvoreno priznala da je uradila niz estetskih operacija.
Nikol Kidman Mediji širom sveta često “optužuju” Nikol da je preterala sa estetskim zahvatima: od uvećanja grudi do veštačkih zuba.
Međutim, poznata oskarovka priznaje da je samo ubrizgavala botoks i ništa više.
Estetska hirurgija je specijalizovana grana medicine sa fokusom na menjanje facijalnih i telesnih karakteristika.
Prvobitno je ova vrsta hirurgije bila zahtevana isključivo u slučajevima ozbiljnih povreda i oštećenja koja su značajno pogoršavali fizički izgled.
Međutim, sa napretkom tehnologije, metoda i medicinskih tehnika, estetska hirurgija je postala dostupnija sa manjim rizicima što je dovelo do sve većeg broja ljudi koji se odlučuje za ovaj vid hirurških zahvata radi većeg samopouzdanja.
U današnje vreme, estetska hirurgija je postala naširoko prihvaćena praksa u društvu s obzirom da je postala povoljnija nego ikad, dok su poznate i javne ličnosti doprineli njenoj popularnosti.
Vaše telo je vaše najveće blago i ukoliko želite da radite na njemu estetske korekcije, trebalo bi da budete pažljivi pri odabiru stručnog osoblja. Zato je pravi izbor Rea Medika, poliklinika za plastičnu hirurgiju, internu medicinu i radiologiju. Mesto gde se vaše želje ispunjavaju na savremeni način.
Poliklinika Rea Medika, na čelu sa doktorkom Kristinom Davidović, čije je ime sinonim za estetsku hirurgiju u Srbiji, predstavlja vodeći centar u regionu u domenu plastične hirurgije.
Cilj estetske medicine u poliklinici Rea Medika je da učini pacijente atraktivnim na način da niko ne primeti šta su zapravo radili, a da se promena primećuje. Tim Rea Medike je izuzetno ponosan na to što se kod njih ne forsira preterana promena izgleda, preuveličavanje pojedinih delova tela, da je sve sa merom i da pacijenti budu zadovoljni brigom koju pružaju tokom i nakon procedure.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.