Slavna i problematična: Varam muža ceo život, a zamalo da pucam i sebi u čelo

Izvor: Press, 10.Maj.2017, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavna i problematična: Varam muža ceo život, a zamalo da pucam i sebi u čelo

Prepoznatljiva je po natapiranoj kosi, ogromnim grudima, skandalima, kao i širokom osmehu koji krije nebrojene tužne trenutke. A prepoznatljiva je i po svom odnosu sa suprugom Karlom Dejnom sa kojim živi od 1966. godine.
foto: superzena.b92.net
"Ja sam njega uvek zvala "tata", a on mene "mama". Umrla bih kada bi me ostavio", ispričala je delimično bizaran deo iz svog života Doli koja ne krije da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se udala za pravog muškarca koga je upoznala u Nešvilu kao mladog građevinskog preduzetnika. 

Od samog početka Doli i Karl imaju otvoren brak. Imaju afere, ali o njima međusobno ne razgovaraju- to je deo dogovora među supružnicima.
 


Iako su njihov brak često pratile priče o razvodu, najčešće zbog preljube, on je opsato sve ove godine. 

Najveći "izazov" bila je afera koju je Doli imala sa njenim telohraniteljem, 11 godina mlađim Markom Kajrakofom. Kad on više nije mogao, ucenio je, a ona je izabrala svoju prvu ljubav. Povezivali su je i sa Silvester Staloneom, Bartom Rejnoldsom. Pojedini mediji su čak tvrdili da je bila u vezi i sa ženama. 

"Ljudi me uvek pitaju da li imam još afera pored braka, a svi mogu da donesu svoje zaključke", rekla je jednom Doli.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.