Slavna glumica postala po treći put mama

Izvor: Press, 30.Dec.2016, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavna glumica postala po treći put mama

Glumica Elen Pompeo, koju najbolje znamo kao doktorku Meredit Grej iz serije "Uvod u anatomiju", i njen suprug, mizički producent Kris Ajveri dočekali su svoje treće dete i dali mu ime Eli Kristofer Ajveri.
foto: zena.blic.rs
- Ajveri je malo pao na lestvici. Imam novog frajera - napisala je pored fotografije koju je objavila na svom Instagramu i tako sa fanovima podelila srećnu vest.
Glumica >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << već ima dve ćerke, sedmogodišnju Stelu Lunu i dvogodišnju Sijenu Mej, koju su dobili pomoću surogat majke. Jednom prilikom je izjavila da se trudi da svojoj deci bude što je moguće bolja majka jer je ona svoju izgubila kad je imala samo četiri godine.
Elen strogo čuva svoj privatni život od javnosti, a to dokazuje i činjenica da su se ona i tri godine stariji Ajveri 2007. godine venčali u tajnosti.
 

 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.