Skuplja od fudbalera (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 02.Maj.2019, 05:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skuplja od fudbalera (FOTO, VIDEO)

Sat košta 12 do 15.000 funti, pa se vi družite s njom!

Starleta Olivija Atvud, zvezda britanskog rijalitija Love Island, dospela je na naslovne strane ostrvske štampe, kada je otkriveno da naplaćuje neverovatne sume novca samo da se pojavi u klubovima ili po javnim događajima.

U profilu koji je snimila za rijaliti otkrila je svoj moto - "silikonske grudi za sve", ali i da "muškarcima nije potrebno mnogo da bi je smuvali - dovoljno je da ima lepe oči". >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Takmičenje je završila na trećem mestu, nakon čega je krenula njena "Instagram karijera" i naplaćivanje da se pojavi na nekom događaju.

Cena njenog dolaska je bila 12.000 dolara po satu, što je mnogo više nego što bi naplatio profesionalni fudbaler ili poznati supermode, cena je nedavno skočila, jer je učestvovala i u rijalitiju "Celebs go dating".

Od kako se proslavila učešćem u rijalitiju, našla je način da zaradi i kada nije pred kamerama, a kako izgleda Olivija, koja danas slavi 28. rođendan, izvolite, pogledajte!

View this post on Instagram

9pm E4 ... 4 months in the making... this hot mess is back on your screens.. I’m scared. Sorry mum and dad in advance. @e4grams @celebsgodating

A post shared by Olivia Jade Attwood (@oliviajade_attwood) on Oct 14, 2018 at 12:39pm PDT

View this post on Instagram

Tag a mate with no filter / you can still catch up on @celebsgodating @e4grams online x

A post shared by Olivia Jade Attwood (@oliviajade_attwood) on Nov 18, 2018 at 12:42pm PST

View this post on Instagram

Australia withdrawal

A post shared by Olivia Jade Attwood (@oliviajade_attwood) on Nov 28, 2018 at 1:47pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.